Heb je ideeën, vragen, commentaar? Klik op "read more" en schrijf wat je kwijt wilt.
Sandra
12/6/2010 02:52:37 am

Hey Thijs,

Klinkt lekker man! Ik hou me aanbevolen als er weer eens een optreden is....

Reply
Wilant van den Boogaard
12/3/2011 09:42:06 pm

Hallo Ada,
Onze docter Marion wees ons op de Boogaard-site, waarop ik zag dat je veel hebt uitgezocht over de fam. van den Boogaard. Zelf ben ik de zoon van Willem vdB en Thekla Ketzer. Mijn vader heeft indertijd ook veel uitgezocht en is nog verder gekomen dan jij; met name de ouders van Jacob vdB en die van Pietertje Kapteyn en ook de ouders van Jacob Koetsier en die van Maria van Wieringen; alles compleet met geboorte-
huwelijks- en overlijdensdata. Ik heb ook nog foto's van Jacob vdB en Pieterje Kapteyn. Verder heb ik veel rouwkaarten van de familie. Tenslotte heeft mijn vader in 1934 (toen wij met verlof waren in Nederland)smalfilm-opnamen gemaakt van de familie vdB, met name van (voor mij) oom Piet en tante IJda en Pia, Gerie, Wim en Teus. Er staan nog veel meer familieleden op: mijn opa en oma vdB, tante Pie en oom Janus en tante Ing en oom Hein. Overigens is mijn (inmiddels overleden) broer Karel vernoemd naar de overleden zoon Rinus.Hij heette: Karel Marinus. De 9 1/2 mm film is door onze zoon Robert overgezet op DVD.
Mocht je nog meer willen weten:
Wilant en Suzan van den Boogaard
Eikbosserweg 183-L
1213 RX Hilversum
tel: 035 -621 75 46
e-mail: wavdb@hetnet.nl

Reply
Martine van den Boogaard
12/4/2011 03:38:59 am

Hallo Ada,

Ik hoorde net van mijn opa (Wilant van den Boogaard) en las op de facebook-pagina van Marion van den Boogaard (mijn tante) dat deze site bestond. Ik was benieuwd en ben gelijk gaan kijken. Zelf ben ik de dochter van Robert van den Boogaard.
Leuk om te lezen al die verhalen! Nooit geweten dat de 'boogaard familie' zo groot was...

Groetjes
Martine van den Boogaard

Reply
5/23/2012 06:49:26 pm

hallo allemaal,ik ben een zoon van theo en willy van den boogaard en ik woon sinds 1966 in australia.ik ben bijna 70 jaar.mijn vrouw pien , is overleden in 2001
ik heb drie zonen michael
ross and scott.ik ben vaak bij mijn oom piet en tante ijda op hun boerderij at nederhorst den berg geweest als jong jochie.mijn broer paul maakte me aware of this webside.

pls laat me weten of iemand dit gelezen heeft.

with love,robert.

Reply
Ada Blom
9/20/2012 04:11:59 am

Beste Robert, mijn excuses, ik merkte nu pas dat u een bericht in ons gastenboek had geplaatst. Wat leuk helemaal uit Australië. Ook ik heb vaak in de Horstermeer gelogeerd. Mooie herinneringen. Komt u nog wel eens in Nederland?

ReplyLeave a Reply.

  Author

  Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

  Archives

  Oktober 2010

  Categories

  All